Dizajnirati 0 0.00

0-Članci
Počast 0.00
Cijeli broj 0.00
PDU za dozira stalak ZeroU 2G - Razvodna traka za napajanje - Napon ac ulaz: IEC 32A - izlazni priključci: - 0U - crna - za P N:

PDU za dozira stalak ZeroU 2G - Razvodna traka za napajanje - Napon ac ulaz: IEC 32A - izlazni priključci: - 0U - crna - za P N:

HRK 2.33
 

Dostupno za vašu narudžbu
Na skladištu

APC Mjereno Rack PDU Zero U 2 G - power distribution strip Glavne karakteristike i prednosti : Mogućnost daljinskog upravljanja Bogatih sučelja za upravljanje mrežom, koji pružaju upravljanje na temelju standarda kroz Web, SNMP, Telnet. Omogućuje korisnicima pristup, konfiguriranje i upravljanje uređajima s udaljenih lokacija, štedeći dragocjeno vrijeme. Uz ovu značajku povezana je mogućnost brzog i jednostavnog ažuriranja ugrađenog softvera putem mrežnog preuzimanja na instalirane uređaje za buduća poboljšanja proizvoda. Prikaz lokalne kontrole struje ukupna potrošnja struje na napajanje stalka prikazuje se na uređaju pomoću digitalnog zaslona. Lokalni digitalni zaslon pomaže instalaterima da izbjegnu preopterećenje krugova izdavanjem vidljivog upozorenja kada je povlačenje struje blizu maksimalne amperaže trake. Pragovi alarma određuju pragove alarma kako bi se izbjeglo preopterećenje krugova. Mrežni i vizualni alarmi obavještavaju korisnika o mogućim problemima. LED indikator opterećenja označava preopterećenje i uvjete upozorenja na temelju korisničkih pragova alarma. Upozorava korisnike na potencijalno preopterećenje krugova. Integrira se s AD-om-spremnim skalabilnim sustavom za praćenje pristupa koji prikuplja, organizira i distribuira kritična upozorenja, video nadzor i ključne informacije, pružajući jedinstven pogled na složena fizička infrastrukturna okruženja s bilo kojeg mjesta na mreži. Jedno napajanje osigurava napajanje s jedne grane na više dijelova opreme, prikladno napajanje opreme montirane na stalak. Štedi vrijeme i novac tijekom instalacije korištenjem jedne grane i standardnih spojeva. Što je uključeno : priručnik za ugradnju, nosači za montažu na stalak, Sigurnosni priručnik, kabel za serijsko podešavanje.

U svojstva

Najbolji prijedlozi u kategoriji