Tvrda torbica za KAISHEK za MacBook Pro s i bez zaslona osjetljivog na dodir bez USB-C CD-ROM-a + Crni poklopac tipkovnice Model:

Tvrda torbica za KAISHEK za MacBook Pro s i bez zaslona osjetljivog na dodir bez USB-C CD-ROM-a + Crni poklopac tipkovnice Model:

HRK 43.98
 

Dostupno za vašu narudžbu
Na skladištu

Stari slučaj za 13 " 13 " (2015-2012) namijenjen je samo modelima 91502 9425. Nije kompatibilan s drugim modelima na A. C.-U. Prije kupnje provjerite broj modela vašeg kupca kako biste bili sigurni da ste odabrali pravu veličinu. Dizajn logotipa omogućuje potpuno otvaranje / zatvaranje i puni pristup svim priključcima.Tvrdi kovčeg a-list sadrži sloj gumene uljne boje za glatku gumiranu vanjsku teksturu-sprječava otiske prstiju, klizanje, ogrebotine, padove, prljavštinu, mrlje i druga oštećenja.Dizajn od 2 dijela, jednostavan za ugradnju i uklanjanje. 4 gumirane noge osiguravaju stabilnost i sigurnost vašeg prijenosnog računala. Donji dio kućišta je ventiliran za maksimalno rasipanje topline. Futrola od 13,3 inča je vrlo tanka i lagana. Jednostavan i praktičan za nošenje s torbama. Kvalitetne plastike прорезиненный tvrdi torbica je kompatibilan sa Mac Book Pro 13" s Retina zaslonom (model : A1425/A1502%s, izdanje 2012-2015, BEZ CD-ROM-a). Gumirane noge od pjene omogućuju vam sigurno tipkanje na tvrdoj površini bez klizanja. Pametan dizajn omogućuje vam potpuno otvaranje / zatvaranje Airbendera i puni pristup svim priključcima. Potpuno uklonjiva futrola s gumbom koja se lako stavlja ili skida.

U svojstva

Najbolji prijedlozi u kategoriji