Dizajnirati 0 0.00

0-Članci
Počast 0.00
Cijeli broj 0.00
Nabavite rođendansku čestitku ozdravi za voljene osobe, obitelj i prijatelje - ne bi li bilo sjajno da su nesreće poput onih u filmovima?

Nabavite rođendansku čestitku ozdravi za voljene osobe, obitelj i prijatelje - ne bi li bilo sjajno da su nesreće poput onih u filmovima?

HRK 23.98
 

Dostupno za vašu narudžbu
Na skladištu

Uključuje 1 razglednicu na kojoj piše "ozdravi" : ne bi li bilo sjajno da su nesreće poput onih u filmovima?. Unutra piše : Nije me briga!!! Deset sekundi prije nego što se to stvarno dogodi, kaskader će zauzeti vaše mjesto i vratit ćete se u svoju svlačionicu da se opustite u hidromasažnoj kadi! Nadam se da ćete se uskoro osjećati bolje. Fasada je ukrašena zabavnim dizajnom,a unutra je jacuzzi. Veličine 81/2 inča 51/2 inča, tiskane na visokokvalitetnom papiru, omotnica je uključena (boja omotnice može varirati). Ova američka čestitka s metalnim natpisima "ozdravi" savršena je za najbliže ljude, obitelj i prijatelje u vašem životu! Uključuje 1 razglednicu na kojoj piše "ozdravi" : ne bi li bilo sjajno da su nesreće poput onih u filmovima?. Unutra piše : Nije me briga!!! Deset sekundi prije nego što se to stvarno dogodi, kaskader će zauzeti vaše mjesto i vratit ćete se u svoju svlačionicu da se opustite u hidromasažnoj kadi! Nadam se da ćete se uskoro osjećati bolje. Fasada je ukrašena zabavnim dizajnom,a unutra je jacuzzi. Veličine 81/2 inča 51/2 inča, tiskane na visokokvalitetnom papiru, omotnica je uključena (boja omotnice može varirati). Ova američka čestitka s metalnim natpisima "ozdravi" savršena je za najbliže ljude, obitelj i prijatelje u vašem životu!.

U svojstva

Najbolji prijedlozi u kategoriji