Dizajnirati 0 0.00

0-Članci
Počast 0.00
Cijeli broj 0.00
Okvir kreveta od 15, letvice od punog bora i smreke uredno su pričvršćene kopčom za kuku i petlju kako bi se spriječilo pomicanje,:

Okvir kreveta od 15, letvice od punog bora i smreke uredno su pričvršćene kopčom za kuku i petlju kako bi se spriječilo pomicanje,:

HRK 1.33
 

Dostupno za vašu narudžbu
Na skladištu

Ažurirajte izgled svoje sobe dodavanjem tapeciranog okvira kreveta na platformi. Ovaj prilagođeni okvir na platformi stvara mekan i elegantan efekt koji izgleda dobro u raznim spavaćim sobama. Izrađena je od metalnih cijevi koje nisu samo jake, već su i lagane i izdržljive. Dizajniran s iznimnom kvalitetom, tapecirani okvir kreveta može se koristiti kao krevet ili podloga za madrac bilo koje veličine ili vrste; nije potrebna opruga. Niskoprofilni okvir kreveta ima čvrstu središnju potporu s čvrstim sustavom potpore drvenih letvica. . DIMENZIJE . 1. Ukupne dimenzije : 15 " inča. . POJEDINOSTI O PROIZVODU. 1. Potrebna je kutijasta opruga : ne. . Značajke . 1. Lagana i čvrsta podloga za tapecirani madrac koji se može koristiti kao temelj ili okvir kreveta na platformi. 2. Čelični okvir sa sustavom potpore drvenih letvica i čvrstom središnjom potporom. 3. Može se koristiti s madracem bilo koje veličine. 4. Letvice od punog bora i smreke uredno se drže zajedno s poklopcem za pričvršćivanje kukom i petljom koja sprječava pomicanje. 5. Na ovom okviru nalazi se (12) letvica. 6. Nosač uključen : ne. 7. Propisi o zapaljivosti Tekstila u 2016-194 : da. . TEŽINA I DIMENZIJE . 1. Ukupne dimenzije : 54" š. m. 75 " D . 2. Ukupne dimenzije : 15 " u. 3. Visina nogu : 8". . SPECIFIKACIJE. 1. : 54 "š. m. 75" D . 2. 15 " V. 3. : 8". . . . . Možda će vam se svidjeti i sljedeći proizvodi. 1. Klupa za odabir, briga o proizvodu : obrišite suhom, trošak 50.000 rubalja. 2. Okretna barska stolica od 91", materijal sjedala : Presvlake, udaljenost od sjedala do naslona za noge : 19 inča. 3. Klupa za odlaganje s poklopcem na šarkama, pretinac za odlaganje : 7 "u 51,25" SH 14,25 " g, glavni materijal : presvlake. 4. Barska stolica od 30", broj uključenih stolica : 2, vrsta sjedala : okrugla. 5. Okvir kreveta za krevete, za teške uvjete rada : izdržljivi / otporni na škripanje, teški nosači za uzglavlje od punog bora i smreke uredno se drže zajedno kopčom za kuku i petlju kako bi se spriječilo pomicanje, : 8 inča. Propisi o zapaljivosti Tekstila u 2016-194 : da, : 54 "š. m. 75". m. ukupne dimenzije : 15 "V, visina nogu : 8". : 15 "V, ukupne dimenzije : 54" SH 95 " može se koristiti s madracem bilo koje veličine, čeličnim okvirom sa sustavom potpore drvenih letvica i čvrsta Središnja potpora.

U svojstva

Najbolji prijedlozi u kategoriji