Dizajnirati 0 0.00

0-Članci
Počast 0.00
Cijeli broj 0.00
Ogrlice i privjesci Serije A. D. čestitka Božić Santa Jesen Zima ogrlica Od legure i privjesci ukrasi ogrlice i privjesci A. D.

Ogrlice i privjesci Serije A. D. čestitka Božić Santa Jesen Zima ogrlica Od legure i privjesci ukrasi ogrlice i privjesci A. D.

HRK 2.00
 

Dostupno za vašu narudžbu
Na skladištu

Jesenski i zimski Božićni ukrasi, čestitka iz serije "Djed Mraz", ogrlica s privjeskom od legure značajke : 100% Potpuno novo i visokokvalitetno.Udoban i probavljiv za svakodnevno nošenje, mekan i sjajan, savršen je poklon za obitelj i prijatelje. Prikladni ukrasi za bilo koju zabavu, poput praznika ili obljetnica, možete pronaći svoje omiljene ukrase za romantično Valentinovo ili srdačan Dan zahvalnosti.Najbolji izbor : visokokvalitetna ogrlica "beskrajna ljubav" izvrstan je način da ljudi kažu drugoj osobi koliko im je stalo do druge osobe.Atraktivni simbol beskonačnosti prirodno će privući pažnju.Specifikacija : Materijal : Akril + legura Boja : Kao što je prikazano uključeno : Ogrlica 1pcs NAPOMENA : zbog ručnog mjerenja, dopustite pogrešku od 1-2 cm i pobrinite se da vam ne smeta prije narudžbe. Imajte na umu da zbog različitog rasporeda slika boje mogu imati kromatske aberacije. Nakit. Ogrlice i privjesci. 100% Potpuno novo i visokokvalitetno. Najviša kvaliteta i najekonomičnija cijena. Jednostavan za korištenje i održavanje. Boje kao što je prikazano na slici.

U svojstva

Najbolji prijedlozi u kategoriji