Dizajnirati 0 0.00

0-Članci
Počast 0.00
Cijeli broj 0.00
Darovi kršćanske umjetnosti Keramička velika šalica za kavu i čaj za muškarce i žene: Blagoslovljen onaj koji vjeruje-Jeremija 17:

Darovi kršćanske umjetnosti Keramička velika šalica za kavu i čaj za muškarce i žene: Blagoslovljen onaj koji vjeruje-Jeremija 17:

HRK 2.00
 

Dostupno za vašu narudžbu
Na skladištu

Proslavite ovaj Očev dan velikom keramičkom šalicom koja puno obećava. Keramička krigla za kavu U tamno plavoj boji ukrasit će radni prostor vaše voljene osobe i ukazati joj na obećanje blagoslova dano u svetim spisima. Keramička šalica dolazi u bogatoj tamnoplavoj boji s mat završnom obradom koja naglašava osjećaj sjajne zlatne folije dodane kao jedini ukras. Blagoslovljen onaj koji se pouzdaje u Gospodina Jeremija 17 : 7 tamnoplava ručka savija se s jedne strane, pružajući udobno i sigurno držanje čaše od 15 unci. Minimalistički stil prožima cijelu prezentaciju ove šalice i služi da istakne njezinu prekrasnu jednostavnost i oštrinu riječi koje nosi. Držite zlatnu foliju netaknutom ručnim ispiranjem šalice toplom vodom i sapunom. Ne može se koristiti u mikrovalnoj pećnici ili perilici posuđa zbog tanke folije. Pakirano u poklon kutiju s printom u boji. Dimenzije poklon kutije : 5,1" Inn 4,8" Inn 3,7 " (130 Inn 122 Inn 89mm). Kapacitet 15 fl oz (444 ml).

U svojstva

Najbolji prijedlozi u kategoriji